fbpx
Футбол

Ребров просить не порівнювати його з Лобановським

Головний тренер київського «Динамо» Сергій Ребров розповів як ставиться до того, що його порівнюють з колишнім наставником столичної команди Валерієм Лобановським. Нинішній наставник «Динамо» зізнався, що його не можна порівнювати з легендарним радянським та українським тренером Валерієм Лобановським. Останній очолював київське «Динамо» у періоди з 1973 по 1982 рік, з 1984 по 1990 рік, а також з 1997 по 2002 рік. Слова Реброва передає прес-служба клубу.

«Чи варто було перейняти щось у грі київського "Динамо" від свого вчителя Валерія Лобановського? Очевидно, абсолютно неправильно порівнювати мене з Валерієм Лобановським. Те, що нам протягом останніх 6 місяців вдалося зробити, звичайно, радує», – заявив Сергій Ребров.

За його словами, у грі футболістів «Динамо» помітні гарні зміни. Тим часом, тренерський штаб «Динамо» намагається знайти підхід до гравців.

«Судячи з того результату, якого досягла команда, на даний момент щось нам вдається. Однак я не став би говорити, що у нас щось змінилося кардинальним чином», – додав Сергій Ребров.

Читайте також: