fbpx
Політика

Порошенко: Україна до переможного кінця боротиметься за права і свободи своїх громадян

Сьогодні в Україні гостро стоїть проблема захисту прав і свобод українських громадян. В центрі уваги держави і суспільства виявилися співгромадяни, права яких грубо і цинічно порушуються. Важливу роль у цьому відіграла агресія з боку сусідньої Росії. Перш за все, люди страждають від терористів на захоплених територіях Донецької та Луганської областей, утискаються права жителів окупованого Криму. Жертвами сваволі стали Надія Савченко, Олег Сенцов, Олександр Кольченко та багато інших українців, ув’язнених в Росії.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Ми будемо боротися за їхнє звільнення до переможного кінця. Українська влада докладе максимум зусиль, щоб основи Загальної декларації прав людини були провідними у всіх сферах життя громадян. Разом ми створимо сучасну правову держава, головною цінністю якої буде людина, її права і свободи, – сказав президент України Петро Порошенко у своєму зверненні до українського народу з нагоди Міжнародного дня прав людини, передає прес-служба глави держави.

Читайте також: