fbpx
Вторгнення Росії в Україну

Військові РФ відходять за межі Херсонської області, – Віктор Назаренко

   Глава Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко заявляє, що російські військові відходять за межі Херсонської області.

 "На Арабатській стрілці, півостровах Чонгар (півострів в північній частині затоки Сиваш Азовського моря) і Ад (мис Казантип) російські збройні сили відходять за межі Херсонської області. Це – ще одна наша спільна перемога", – написав він у своєму Твіттер у вівторок.

Читайте також:  СБУ повідомила про підозру урядовцям рф, які задіяли Бердянський морпорт для перекидання російських військ на фронт

 Глава прикордонного відомства зазначив, що він у четвер за дорученням президента України Петра Порошенка працює на адмінкордоні з Кримом.

 Раніше керівник Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України Сергій Бідило запевнив, що української військової сили на кордоні Херсонської області з Кримом вистачить для будь-яких сценаріїв розвитку подій.

Читайте також:  СБУ викрила очільницю окупаційної «філії роспошти», яка діяла під час окупації Ізюма

 "На тій території Херсонської області, яка межує з Кримом, зосереджена така кількість військовослужбовців і військової техніки, якої вистачить для розгортання будь-яких сценаріїв", – заявив С. Бідило у вівторок на зустрічі з головою Херсонської обласної державної адміністрації Андрієм Путиловим, повідомляє сайт Херсонської ОДА.

Читайте також: