“Протистояння між Сходом і Заходом за Україну загострюється”, – пише The Guardian

Слова російського чиновника Сергія Рябкова про те, що Сполучені Штати Америки та їх союзники мають на меті змінити режим в Росії – чергова ознака того, що протистояння за Україну, яке йде між Сходом і Заходом, загострюється. Про це свідчить стаття The Guardian.

Як повідомлялося раніше, під час свого виступу в парламенті Сергій Рябков заявив, що мета санкцій проти Російської Федерації – формування соціально-економічних умов для зміни влади в Росії.

Related Post

«Санкції Заходу щодо Росії він назвав незаконними, а також він підкреслив, що вони не вплинуть на російське керівництво і не скасують приєднання Криму», – говорить стаття авторитетного видання.

«Ці висловлювання Рябкова – відлуння заяв російського президента», – йдеться в статті. Нагадаємо, що минулого тижня Володимир Путін зробив заяву, що поточні проблеми в його країні – це прямий результат спроб західних держав розчленувати Росію. За словами Путіна, Сполучені Штати Америки вжили б заходів проти Російської Федерації і в разі, якби приєднання Криму не було.
 

Leave a Comment