fbpx
Політика

Парламентарії не можуть узгодити порядок денний, – Віктор Балога

Як нагадав народний депутат України Віктор Балога, в парламенті є спеціальний орган, Погоджувальна рада, яка формує порядок денний і в який прагнуть потрапити чи не всі депутати. Крім того, за його словами, є Рада коаліції, яка повинна формувати порядок денний відповідно до коаліційної угоди.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «На папері все мало б працювати як годинник. Але коли приходиш до сесійної зали, як сьогодні, то складається таке враження, що ніхто не збирався, не засідав, рішення не приймав і взагалі учасники коаліції ведуть себе так, ніби один одного вперше бачать. І на повному серйозі обговорюють порядок денний і "хто кому Рабинович"», – написав Віктор Балога у Facebook.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Таким чином, як зазначив нардеп, враховуючи те, що парламентарії не можуть за 2 дні узгодити порядок денний, то ні про які реформи, бюджет, НАТО чи енергетичну безпеку не може бути й розмов.

Читайте також: