fbpx
Політика

Нова влада продемонструвала свою розбалансованість, – Віктор Балога

Як зазначив народний депутат України Віктор Балога, здавалося б, нова влада вже сформована, і в ній немає випадкових або тимчасових людей, і, отже, залишається спокійно чекати реформ.

 «Хотілося б вірити, що це диво таки настане, бо це єдине, що може врятувати країну. Але у мене є питання. Усі гілки новосформованої влади вже визнали факт війни з Росією? Прокурор, міліціонер, суддя чи державний клерк перестав брати хабарі? У паливно-енергетичному секторі влада перестала красти? У Нацбанку збільшився рівень професіоналізму, і гривня стала міцнішою? «Ліва» горілка або «контрабандні» сигарети перестали давати сотні мільйонів незаконних доходів?», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За словами Віктора Балоги, насправді він упевнений, що стало ще гірше. Як зазначив нардеп, нова комбінація влади вже продемонструвала свою розбалансованість, а конституційна більшість виявилася не більше, ніж міфом.

 «Це означає, що дива не буде. Мій висновок: цілком ймовірна нездатність влади провести швидкі реформи поставить українську націю і державу на межу існування», – підсумував він.

Читайте також: