fbpx
Політика

Екс-регіонали відкликають свої голоси за «диктаторські закони», – Андрій Лозовий

Народний депутат України від Радикальної партії Андрій Лозовий повідомив про те, що екс-регіонали, які голосували за «диктаторські закони» 16 січня, зараз масово відкликають свої голоси за дані законопроекти.

 За його словами, екс-регіонали злякалися того, що можуть втратити керівні посади в парламентських комітетах у разі прийняття законопроекту, який зареєстрував Олег Ляшко. Слід нагадати, що дана постанова передбачає звільнення з керівних посад у комітетах осіб, які голосували за «диктаторські закони».

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Невже вони вважають людей за ідіотів? Минуло майже 11 місяців з тих пір. Сьогодні наша Радикальна фракція, блокуючи трибуну, домоглася, що парламент на найближчому засіданні розгляне постанову авторства Ляшка про скасування обрання осіб, які голосували за закони 16 січня, до керівництва комітетів Верховної Ради. Тому пристосуванці поспішили писати заяви про відкликання свого підпису майже через рік», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 

Читайте також: