fbpx
Політика

«Батьківщина» підтримує звільнення екс-регіоналів з ​​керівних посад в комітетах, – Сергій Соболєв

Фракція «Батьківщина» підтримує колег по коаліції, які виступають проти того, щоб екс-регіонали, які голосували за скандальні закони 16 січня, були в керівництві парламентських комітетів. Відповідну заяву зробив нардеп Сергій Соболєв.

 За його словами, фракція «Батьківщина» підтримує ініціативу розглянути питання звільнення таких осіб в першочерговому порядку і пропонує скоротити кількість керівних посад у парламентських комітетах і доукомплектувати їх.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «Це дозволить виконати побажання громадян про те, щоб ми скоротили кількість керівних посад у комітетах, тому що у нас нікому буде вносити законопроекти – всі будуть на керівних посадах», – сказав він.

 Крім того, «Батьківщина» наполягає на ухваленні законопроекту, який забезпечить персональне голосування в парламенті.

 «Нам набридло чути кожен день про те, що хтось за когось голосує. Ці особи повинні бути позбавлені права на п’ять діб брати участь у голосуванні – і ті, хто передали свої картки, і ті, хто за них голосував», – підкреслив Сергій Соболєв.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Також він додав, що їхня фракція готова підтримати законопроект про скасування позаблокового статусу України.

Читайте також: