Віктор Балога зареєстрував постанови про визнання «ДНР» і «ЛНР» терористичними організаціями

Народний депутат України Віктор Балога повідомив про те, що зареєстрував перші свої проекти постанов у цьому скликанні парламенту. Йдеться про наступні постанови: «Про визнання Луганської та Донецької народних республік терористичними організаціями» та «Про визнання Російської Федерації країною-агресором».

 «Можливо, когось це здивує, але Україна досі на офіційному рівні не визнала терористами тих, хто збиває літаки, і не визнала агресором державу, яка сама вбиває і фінансує вбивства українців. Сподіваюся, що зараз, коли в Раді є демократична, проєвропейська більшість, коли немає комуністів і засилля Партії регіонів, нам більше нічого не завадить внести ці питання до порядку денного і провести результативні голосування», – написав він у Facebook.

Related Post

 За його словами, виглядає дивним, коли Україна просить цивілізований світ визнати «ДНР» і «ЛНР» терористами, але при цьому сама цього не робить і навіть намагається купувати у них вугілля. Аналогічна ситуація і з Росією – Україна вимагає санкцій проти неї, але при цьому купує у Росії електроенергію.

 «Тому, дуже розраховую, що новий проєвропейський спікер дуже швидко «приробить ноги» цим проектам постанов. А фракції більшості будуть тільки «за». Вони ж не комуністи і не Партія регіонів. Правда?», – підсумував Віктор Балога.

Leave a Comment