fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Запоріжжі готується захоплення влади, – Олександр Сін

Мер Запоріжжя Олександр Сін пролив світло на підготовлюване силове захоплення влади в місті. Про це стало відомо з екстреної заяви, розміщеної на офіційному сайті Запорізької міської ради.

«Мені надійшла інформація про заплановане на найближчі дні силове захоплення влади в Запоріжжі із залученням озброєних терористів, проплачених псевдоактівістів і відстороненням депутатів міської ради від виконання обов’язків, виконкому міської ради і мене як запорізького міського голови», – сказав Олександр Сін.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За словами Олександра Сіна, така ситуація підтверджується розв’язаною раніше «безпрецедентною інформаційною війною». Йдеться про дії, які дискредитують законно обрану легітимну міську владу Запоріжжя.

«Я прошу вважати цю заяву офіційним зверненням до міністра внутрішніх справ України, керівника Служби безпеки України, керівника головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області та начальника управління Служби безпеки України в Запорізькій області», – додав мер Запоріжжя.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Варто відзначити, що в місті Вінниці в минулі вихідні активісти влаштували штурм будівлі обласної ради. Вже наступного дня учасники народного віче висунули кандидатуру Олексія Фурмана на посаду нового керівника Вінницької обласної державної адміністрації.

Читайте також: