fbpx
Політика

Тарас Чорновіл: “У Вінниці використовували класичну схему запуску політичної провокації”

У Вінниці використовували класичну схему запуску політичної провокації, вважає колишній народний депутат Тарас Чорновіл.

«Українська політика дуже цікава», – констатував український політик. За словами Чорновола, «хтось один щось сам собі тихенько задумав, а потім цю ідею підхоплюють інші люди, які впевнені в тому, що ця ідея їм дуже потрібна».

«А хтось третій на цій ідеї серйозно загрібає чужими руками жар, а вже хтось четвертий ідею використовує. Класичний приклад ми спостерігали й у ​​Вінниці», – прокоментував свою точку зору український політик.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

На думку Тараса Чорновола, спочатку дана ситуація не мала відношення до української політики.

«Була організована провокація, яку запустили за стандартною методикою. У Вінниці проявився цей прецедент у всіх стандартних деталях: спочатку інформацію запустили якісь самозванці, а потім нібито вона не підтвердилися. Все це виглядає як певна провокація», – підсумував політик.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«А потім з’явилася вінницька «Свобода», представники якої захотіли на цьому нагріти руки. Далі всі події вже відбувалися за участі «Свободи». Це схоже на події під українським парламентом 14 жовтня, де свободівці були провокаторами, розігріли ситуацію, а після чого з’явилися цікаві люди, які до них відношення не мали, але були активними й агресивними», – заявив есперт.

Читайте також: