fbpx
Політика

Ляшко звинуватив Гройсмана у першій бійці в парламенті

Під час Погоджувальної ради 8 грудня лідер Радикальної партії Олег Ляшко сказав, що одне із найскандальніших питань зараз – це голосування за постанову про обрання керівників комітетів. Зокрема, звертаючись до спікера парламенту Володимира Гройсмана, Олег Ляшко висловив переконання, що саме через нього почалася перша бійка в новому парламенті.

 «Ви не почули ні Луценка, ні мене, ні інших колег, коли вас просили приймати постанову за основу, потім прийом пропозицій, потім в цілому», – сказав він.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 До того ж він нагадав, що згідно з прийнятою постановою, керівні посади в комітетах, також отримали екс-регіонали, які голосували за закони 16 січня, хоча Радикальна партія, «Самопоміч» та інші виступали проти цього.

 У зв’язку з цим, за словами Ляшка, він зареєстрував постанову про внесення змін до ухваленого документу, щоб відкликати екс-регіоналів з ​​комітетів, і закликав колег по коаліції підтримати його ініціативу.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Наостанок він закликав Володимира Гройсмана в майбутньому прислухатися до нардепів, щоб у парламенті більше не було бійок.

Ляшко поклав провину за першу бійку в парламенті на Гройсмана (відео):

Читайте також: