fbpx
Новини світу

У харківський пункт прийому металобрухту принесли уламки “Градів” і “Ураганів”

Харківські податківці виявили в пункті прийому металобрухту вибухові частини від "Ураганів" і "Градів", які нелегально вивезли із зони АТО. Про це йдеться на офіційному сайті міста Харкова 057.ua, передає УНН.

Зазначено, що зловмисники зберігали небезпечний металобрухт в одній з промислових зон міста. "Вибухонебезпечний вантаж оперативники виявили в "КАМАЗі", який злочинці залишили, ховаючись від міліції", – повідомив начальник оперативного управління ГУ Міндоходів в Харківській області Сергій Мережко.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Також йдеться про те, що в складських приміщеннях співробітники оперативного управління виявили пошкоджені автомобільні кузови, які "ділки" підготували для утилізації. На одному з цих авто залишилися номера Луганської області та сліди від стрільби. "Зараз встановлюється, чи не несе небезпеку для людського життя виявлений вантаж", – зазначив С. Мережко, додавши, що в даний час проводяться заходи щодо встановлення місцезнаходження власників приймального пункту для їх залучення до відповідальності.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У той же час, слідче управління ГУ Міндоходів в Харківській області вирішує питання про внесення даного правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом злочину, передбаченого ст. 213 Кримінального Кодексу України ("Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом").

Джерело: УНН

Читайте також: