fbpx
Політика

Ярош: Якби не заважали політикани, питання звільнення Донбасу було б давно вирішене

23 роки Україна не мала власної сильної армії і флоту. І лише півроку їй знадобилося, щоб виправити цю помилку. І зараз можна з гордістю стверджувати: Збройні Сили України вийшли на якісно інший рівень боєздатності. Про це, вітаючи українських військових з Днем Збройних сил України, написав у своєму Facebook нардеп Дмитро Ярош.

«Ще в квітні цього року говорити про ВСУ було малоприємно: 23 роки Армія і Флот знищувалися режимом внутрішньої окупації, що і призвело до тимчасової окупації Російською імперією українського Криму і частини наших Донецької та Луганської областей. Останні ж півроку Українська Армія проходила горнило відродження – було багато перемог, були й трагічні поразки. На жаль, на війні інакше не буває… Зараз же можна стверджувати однозначно, що Збройні Сили України вже вийшли на якісно інший рівень боєздатності. Українські воїни навчилися бити ворога!», – написав він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Дмитро Ярош впевнений, якби не заважали політикани, то питання звільнення східних областей України вже був би давно вирішене. Але війна на Донбасі народила дане фронтове братство, яке протистоїть як зовнішньому ворогу – Кремлю, так і в найближчому часі стане вагомим чинником у боротьбі з ворогами внутрішніми – корупцією, колабораціонізмом, різноманітними «п’ятими колонами».

Читайте також: