У Москві проходить пікет проти російської агресії в Україні, радикали намагаються зірвати акцію

У Москві кілька десятків людей проводять пікет проти агресії Росії в Україні, радикали намагаються зірвати акцію. Як передає власний кореспондент УНІАН, акція узгоджена з мерією Москви і проводиться біля метро «Сокільники».

 Кілька десятків людей тримають антивоєнні плакати, прапори України та Росії. У той же самий час радикально налаштовані прихильники президента РФ Володимира Путіна намагаються зірвати акцію і вирвати з рук учасників акції український прапор. Один з радикалів нападає на людей похилого віку і вже кілька разів ударив людинуи, що тримає український прапор. На місці проведення акції немає поліції, і ніхто не перешкоджає беззаконню, незважаючи на те, що акція узгоджена з владою.

 На даний момент відбувається бійка, агресивно налаштована молодь намагається побити громадян Росії, які вийшли на акцію. Люди тримають в руках плакати з написами: «Війна вбиває економіку», «Низькі пенсії? Зате Крим наш», «Хто затіяв війну в Донецькій і Луганській областях? Відповідь очевидна» (на плакаті зображений Путін), «Заберіть своїх дітей з війни», «У Гітлера теж був високий рейтинг», «Ні війні з Україною!».

Related Post

 Учасники проукраїнської акції скандують: «Слава Україні! Героям слава!».

 Пропутінські радикали скандують «Путін! Путін! Путін! Росія». Навпроти проведення акції встановлено намет, де нібито збирають гуманітарну допомогу для Донбасу. На банері біля цього намету написано «Донбас – це Новоросія! Допоможемо Донбасу!».

 Джерело: УНІАН

Leave a Comment