Сили АТО в аеропорту Донецька зазнали втрат, – спікер штабу АТО

Терористи минулої доби обстрілювали населений пункт Піски і старий термінал донецького аеропорту. Як заявило «Громадському ТБ» джерело в Пісках, приблизно опівночі через значні пошкодження старого терміналу українські військовослужбовці були змушені його залишити.

Після цього джерело повідомило, що серед захисників донецького аеропорту є загиблі, а також багато поранених. На даний момент точна кількість постраждалих захисників аеропорту невідома. Крім того, в старому терміналі залишилося тіло одного загиблого бійця.

Прес-секретар штабу АТО Олексій Дмитрашковський запевнив, що згідно з інформацією станом на 6:00 п’ятниці, частина військових повернулася в аеропорт.

Related Post

«Щодо загиблих інформація буде оприлюднена на брифінгу прес-секретаря РНБО. Щодо донецького аеропорту окрім інформації, що вранці в нього повернулися найхоробріші воїни, немає інших даних. Була також така інформація, що вночі були дуже активно обстріляні населені пункти біля аеропорту Донецька. Однак про сам аеропорт не повідомлялось – у штабі АТО інформації не було», – сказав представник штабу АТО.

Після цього Олексій Дмитрашковський уточнив, що терористи обстріляли Дослідне, Тоненьке і Піски.

«Надійшла інформація, що терористи заявили, що нібито з боку військових з аеропорту були вчинені 22 атаки на їхні пости. Це повна нісенітниця, дана інформація не відповідає дійсності», – додав Олексій Дмитрашковський.

Leave a Comment