fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У центрі Грозного озброєні люди захопили школу

Декілька озброєних людей, які назвали себе муджахидами Імарату Кавказу, здійснили захоплення школи №20 в центрі Грозного. Інформацію про це надав інформаційний ресурс «Новий час».

В цей же час триває пожежа на верхніх поверхах Будинку друку. Також повідомляється, що спецоперація в столиці Чеченської республіки триває.

Як повідомляє видання «Кавказька політика», в школі №20, яка розташована в кілометрі від Будинку друку, може ховатися група озброєних людей.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Нагадаємо, в центрі столиці Чеченської республіки з учорашнього вечора йде протистояння між силовиками і озброєними людьми. За попередніми даними, озброєні люди – це муджахиди Імарату Кавказу.

В даний момент є інформація про те, що в Грозному з’явилися проблеми з мобільним зв’язком, а також з доступом в інтернет. З цієї причини в мережі не з’являється ніякої свіжої інформації від очевидців збройного конфлікту в центрі міста.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

У свою чергу озброєні люди заявляють, що в Грозному їх налічується велика кількість, але точної цифри вони не називають.

Читайте також: