fbpx
Політика

Депутатська група «Укроп» не є чиїмось проектом – Володимир Парасюк

Народний депутат України Володимир Парасюк заявив, що депутатська група «Укроп», в якій він перебуває, не є чиїмось проектом. За його словами, всі подібні повідомлення – це брехня. Зокрема те, що вони група Коломойського.

 Читайте: Ярош, Береза ​​і Філатов назвали свою депутатську групу – «Укроп»

 «Я – незалежний і завжди ним був. За мною не стоїть жодний олігарх, жоден покровитель, я не лобіюю нічиї інтереси, і ніхто не вказує мені за що голосувати, а за що ні», – підкреслив він.

Читайте також:  Угорський уряд не прийняв делегацію сенаторів США, яка приїхала у Будапешт з ним на зустріч

 Як зазначив Володимир Парасюк, вони створили цю групу для того, щоб реалізовувати ті ідеї, заради яких їх делегували до Верховної Ради, а також для того, щоб не допустити чергової узурпації влади.

 «Ми маємо різні погляди на певні речі і у кожного є своя окрема думка, але поки це єдиний вихід конструктивно і дієво виконувати ті обов’язки, які ми взяли на себе. Я не знаю, яка доля нашого об’єднання і чомусь впевнений, що до нас приєднаються всі ті, хто стояли на Майдані і ті, хто знають, що таке, коли кулі свистять», – написав він у Facebook.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 За його словами, їхня мета – вплив на процеси, які зараз потрібні країні, а саме: боротьба з корупцією, ефективна люстрація, реформа виконавчої гілки влади і завершення війни на Сході.

Читайте також: