Віктор Чумак вважає неоднозначним рішення про створення Мінінформації

Як вважає народний депутат України від партії «Блок Петра Порошенка» Віктор Чумак, рішення створити Міністерство інформації є неоднозначним. За його словами, потрібно визнати, що сьогодні Україна страждає від багатьох зовнішніх інформаційних загроз, і тому новостворене відомство має бути відкритим, прозорим і працювати у відповідності з поставленими завданнями.

 Як зазначив Віктор Чумак, питання створення Міністерства інформації обговорювалося на засіданні фракції, після чого було прийнято рішення підтримати цю ідею на голосуванні. При цьому коментуючи те, що окремі члени фракції так і не проголосували за новий уряд через дане відомство, Віктор Чумак сказав, що вони повинні усвідомити, що не можуть голосувати, як їм заманеться.

Related Post

 «Члени однієї політичної фракції в парламенті не можуть голосувати як завгодно. Всі баталії відбуваються на її засіданнях, після них всі зобов’язання прийнято виконувати. Це всюди називається партійною чи фракційною дисципліною. Особливо це стосується важливих політичних голосувань – за призначення або відставку уряду, затвердження його програми, або закони, прийняті на раді коаліції на виконання коаліційної угоди. Це називається загальною політичною відповідальністю. Її або поділяєш, або від неї втікаєш», – написав він у Facebook.

Leave a Comment