fbpx
Політика

У Олександра Януковича немає російського паспорта, – прес-секретар

Прес-секретар Олександра Януковича, сина колишнього президента України Віктора Януковича, поширив інформацію, що підтверджує відсутність у бізнесмена російського громадянства. Про це представник сина Віктора Януковича написав у соцмережі Facebook.

«Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook заявив, що члени сім’ї колишнього президента України Віктора Януковича нібито отримали російське громадянство. За його даними, для цього Володимир Путін підписав окремий секретний указ. Вищевикладена інформація не відповідає дійсності», – запевняє прес-секретар.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

За словами представника сина екс-президента, раніше Олександр Янукович дійсно звертався в Федеральну міграційну службу РФ. За його словами, Олександр Янукович лише намагався оформити дозвіл на роботу.

«Брехню радника міністра МВС України підтверджує і той факт, що публікація від 3 жовтня 2014 року про наявність російського громадянства у членів сім’ї Віктора Януковича зникла зі сторінки Геращенка в Facebook», – додав представник Януковича-молодшого.

Читайте також: