fbpx
Політика

Леонід Швець: “Журналісти не підтримують створення Міністерства інформації”

Україна не потребує Міністерства інформації. Так вважає український публіцист і політичний оглядач Леонід Швець, слова якого наводить видання «ГОРДОН».

«Не потрібно в Україні таке міністерство. Більше того, воно тільки нашкодить», – висловив свою точку зору Леонід Швець. За словами політичного експерта, в Україні взагалі неможливо повернути цензуру.

"Чи стане новий орган одним з інструментів цензури? Ні, не стане. Цензура в Україні ніколи не повернеться, і мені шкода кожного, хто зробить спробу повернути її, бо йому швидко вкажуть місце. Наше суспільство досить болісно реагує на такого роду речі. Хто може заборонити щось опублікувати Соні Кошкіній, Севгіль Мусаєвій або Юлії Мостовій? При Януковичі писали всі, а зараз і поготів», – прокоментував ситуацію український публіцист.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Леонід Швець упевнений, що прихильників створення подібного відомства у сфері журналістів не знайти.

«Журналістська спільнота вже відреагувала на заяву про створення Міністерства інформаційної політики. Аналіз реакції журналістської спільноти показує, що на даний момент прихильників цього міністерства немає взагалі», – сказав Швець.
 

Читайте також: