fbpx
Політика

Квіташвілі не повинен залучати до роботи МОЗ «старі кадри», – Мусій

  Екс-міністр охорони здоров’я Олег Мусій, обраний народним депутатом, радить новому міністру Олександру Квіташвілі не привертати до роботи "старі кадри" відомства.

 "Я б його застеріг від залучення в міністерство старих кадрів, які були у владі. Тільки після того, як відбудеться повна люстрація, буде шанс на зміни. Думаю, що якщо новий міністр буде спиратися на людей не з системи, шанси на зміни в охороні здоров’я є", – цитує О.Мусія його прес -служба.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 "Я сім місяців боровся з тендерною, закупівельною, фармацевтичною, управлінською мафією. Але після мого незаконного відсторонення за два тижні новий в.о. міністра Лазоришинець за дорученням прем’єра повернув всі старі кадри часів Януковича-Богатирьової, які знову очолили тендери і дуже швидко провели їх за цінами, які значно перевищують допустимі", – заявив екс-міністр.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Як повідомлялося, екс-міністр охорони здоров’я О. Мусій подав позов до уряду України про визнання незаконним і скасування розпорядження Кабміну від 1 жовтня поточного року №887 про відсторонення його від посади.

  Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: