fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Відео з Безлером на Полтавщині – блеф, – міліція

У полтавській міліції називають блефом відео, на якому лідер бойовиків так званої "Донецької народної республіки" Ігор Безлер на прізвисько «Біс» заявляє, що знаходиться в Полтавській області.

 Як повідомили УНІАН у відділі зі зв’язків з громадськістю облуправління міліції, поява цього відеоролика в Інтернеті розрахована на дестабілізацію ситуації. « Всі служби, які повинні були відреагувати на це відео, вони відреагували і займаються ним. Але це відео – блеф. Воно якраз і було розраховано на те, що його підхоплять журналісти та розповсюдять, щоб навести паніку», – сказав начальник відділу Юрій Сулаєв.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Як відомо, в Інтернеті днями з’явилося відео, на якому Ігор Безлер спростував чутки про свою смерть і розповів, що він зараз знаходиться в одній «цікавій області, де цар Петро шведського короля побив».

 "У мережі нещодавно з’явилися повідомлення про те, що мене нібито "зачистили" російські спецслужби. Як бачите, живий-здоровий, аж ніяк не поранений, поруч зі мною сидить загиблий "Шаман", якого українці нібито в бою застрелили… Я вам передаю привіт з однієї цікавої області, де цар Петро шведського короля побив», – сказав Безлер.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Джерело: УНІАН

Читайте також: