fbpx
Політика

У парламенті зафіксовано три випадки кнопкодавства, – Сергій Лещенко

Як повідомив народний депутат України від партії «Блок Петра Порошенка» Сергій Лещенко, за сьогоднішній день в парламенті було зафіксовано вже три випадки кнопкодавства. Так, за його словами, член групи Єремєєва Кацуба -старший проголосував за сусіда Ігоря Молотка, а член «Народного фронту» Олена Колганова – за Павла Петренка.

 «Про кнопкодавство в групі Єремєєва я сказав при виступі в парламенті, а до Олени Колганової підійшов особисто. Вона вибачилася, а Павло Петренко сказав, що напише заяву в апарат Верховної Ради з проханням не враховувати його голос», – написав Сергій Лещенко в Facebook.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 При цьому він звернув увагу на те, що наприкінці засідання член фракції «Блок Петра Порошенка» Олексій Гончаренко проголосував за Дмитра Голубова. Як повідомив Сергій Лещенко, питання щодо Гончаренка буде підніматися на засіданні фракції.

 «Я не розумію, які можуть бути аргументи для кнопкодавства. Соромно, що ця хвороба перекинулася і на Верховну Раду восьмого скликання. Навіть якщо це буде коштувати мені хороших відносин з депутатами, але кнопкодавству не буде місця в цьому парламенті», – констатував він.

Читайте також: