fbpx
Політика

Депутати-учасники АТО пообіцяли не бити опозиціонерів у Верховній Раді

Нинішніх опозиціонерів у Верховній Раді України новообрані народні депутати, які раніше брали участь в АТО, обіцяють не бити. Таку обіцянку дав народний депутат, учасник Євромайдан і АТО Богдан Матківський в інтерв’ю агентству «Радіо "Свобода".

«Якщо хтось і сподівається на те, що ми будемо просто так розпускати руки щодо опозиціонерів, то ні, цього не буде. Якщо хтось сподівається на те, що ми просто будемо бити опозиціонерів для картинки, то, звичайно ж, цього не буде», – запевнив Богдан Матківський.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Після цього нардеп пояснив, що якщо депутати-опозиціонери будуть ініціювати прийняття тих же законів, які були 16 січня, то можуть виникнути «цікаві речі».

«Ми будемо бачити, як буде розвиватися ситуація», – додав Богдан Матківський.

Свою думку щодо цього питання висловив і інший народний депутат, учасник АТО Андрій Антонищак. Він зауважив, що він не пробачить загибель своїх побратимів по Майдану, по зброї і генерала Кульчицького у зоні АТО. Одночасно з цим нардеп усвідомлює, що сьогодні є інтереси держави.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Тому якщо ті депутати, так звані "наші колеги" займуть державну позицію, тоді будемо дивитися на них зовсім іншими очима», – підсумував він.

Читайте також: