fbpx
Політика

Андрій Садовий запропонував замість себе призначити першим віце-прем’єром Наталію Яресько

Як повідомив лідер партії «Самопоміч», мер Львова Андрій Садовий, він вже обговорював раніше з президентом України Петром Порошенком і прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком можливість роботи в уряді і вже тоді чітко сказав, що його нинішнє положення виключає таку можливість. При цьому він зазначив, що тоді всі поставилися до цього з розумінням.

 «Я є чинним мером Львова, несу повну відповідальність за ситуацію в місті до кінця каденції і мені нема на кого її перекласти. У разі відставки мера контроль над містом отримують депутати, більшість з яких у Львові на сьогодні перебувають у зв’язках і під впливом напівкримінальних структур. Це було б дуже безвідповідально щодо місцевих жителів і міста, яке сьогодні дуже важливе для України», – написав він у Facebook.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Замість себе Андрій Садовий запропонував призначити першим віце-прем’єром Наталію Яресько – співзасновника компанії Horizon Capital.

 «Незважаючи на те, що вона народилася в США, останні 20 років живе в Україні, є справжнім патріотом країни і прекрасно знає всі наші реалії», – зазначив він.

 За його словами, Наталія Яресько відома у світі міжнародної економіки, має бездоганну освіту і репутацію, незалежна від партій та корупційних схем, і здатна дати поштовх українській економіці і навести порядок у сфері державних фінансів.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 «Знаю, що пані Яресько готова розглянути цю пропозицію і прийняти відповідальність за Міністерство економіки і фінансів. Справа за прем’єром», – додав Андрій Садовий.

 

Читайте також: