fbpx
Політика

Каплін розповів про те, що чекає новий парламент в разі неефективної його роботи

Народний депутат України, представник «Блоку Петра Порошенка» Сергій Каплін упевнений, що нову Верховну Раду буде чекати народний бунт, якщо вона не буде ефективно працювати. Слова політика наводить видання «ГОРДОН».

«В українського парламенту є два шляхи. Перший шлях – це славний шлях. У такому випадку він буде працювати весь термін. А другий шлях – восени під Радою зберуться люди і поженуть депутатів по вулиці Грушевського. Це може статися в п’ятницю, коли в парламент приходять прем’єр-міністр і весь уряд. І всіх їх разом, люди поженуть і розстріляють на стадіоні імені Лобановського», – висловив свою точку зору Сергій Каплін.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

«Ще 2 роки тому я попереджав, що після Майдану буде війна з Росією. Мене ніхто не послухав. І зараз я роблю свій черговий прогноз. Я хочу підкреслити, що нові депутати повинні розуміти одну річ – не потрібно покладатися на колективний розум фракцій. Сьогодні кожному слід усвідомити, що в його руках, по-перше, його життя, по-друге, життя країни», – зазначив народний депутат.

Читайте також: