fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Геращенко: «Заворушення перед концертом Ані Лорак організували представники “Свободи”»

Радник міністра МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook написав, що безлади перед початком концерту Ані Лорак в Києві організували представники "Свободи" та низки інших організацій.

"Сьогодні в Києві був концерт Ані Лорак, не безуспішно намагалися зірвати представники партії "Свобода" та ряд інших організацій, які вважають, що однією з найважливіших проблем України на сьогодні, є можливість виступу співачки, яка мала необережність виступати на концертах чиновників епохи Януковича і отримала з необережності якусь російську музичну нагороду", – написав А. Геращенко.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

"Оцінку їхнім діям щодо нападів на мирних киян, які купили квитки на концерт і отримали в обличчя заряд перцівки, буде обов’язково дане в рамках кримінально-процесуального кодексу за статтею хуліганство", – підкреслив радник МВС.

Геращенко також повідомив, що за підсумками вивчення відеоматеріалів з ​​місця знесення паркану будівництва на Осокорках і спроби зриву концерту Ані Лорак з’ясувалося, що організатори та виконавці цих хуліганських витівок – одні й ті ж особи, яким потрібно таким чином "розважатися".

Читайте також: