fbpx
Політика

Влада Білорусі затвердила положення про демаркацію кордону з Україною

Згідно з інформацією, опублікованою на Національному правовому інтернет-порталі Білорусі, уряд цієї країни прийняв рішення затвердити міжурядову білорусько-українську угоду, яка в свою чергу затверджує положення про демаркацію державного кордону між Білоруссю та Україною.

В даному документі йдеться про угоду, підписану в Чернігові в липні цього року. У постанові, зокрема, йдеться: "Міністерству закордонних справ направити повідомлення про виконання Республікою Білорусь внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання чинності зазначеної угоди".

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Як повідомлялося раніше, Кабінет міністрів України 12 листопада також затвердив угоду про демаркацію держкордону з Білоруссю. Два місяці тому, у вересні влада Білорусі спростила деякі процедури для проведення демаркації кордону з Україною, і президент цієї республіки Олександр Лукашенко підписав відповідний указ №422 "Про демаркацію Державного кордону Республіки Білорусь з Україною".

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, протяжність спільного державного кордону України і Білорусі становить 1084,2 кілометра.

Читайте також: