fbpx
Політика

Спеціальна місія ЄС буде допомагати Україні з проведенням реформ

Українська сторона висловила готовність до співпраці з місією Європейського Союзу, яка займається реформуванням сектора цивільної безпеки. Таку заяву сьогодні, 26 листопада, зробив Валерій Чалий, інформує прес-служба президента України.

«Валерій Чалий під час зустрічі з керівником місії Кальманом Міжеєм наголосив на важливості налагодження ефективного та конструктивного співробітництва між українською владою та європейськими експертами для швидкого проведення комплексних реформ в системі цивільної безпеки України, що дозволить привести її до міжнародних стандартів», – наводять слова Чалого в прес-службі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Під час зустрічі сторони також поговорили на тему перших спільних кроків щодо реалізації пріоритетних проектів діяльності місії Європейського Союзу. Зокрема, йшлося про вдосконалення роботи Адміністрації президента України та Апарату Ради національної безпеки і оборони України. Також Чалий і Міжей обговорили питання реформування правоохоронних органів на території Луганської та Донецької областей.
 

Читайте також: