fbpx
Політика

Ляшко пропонує призначити керівниками митниць іноземних фахівців

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що подолати контрабанду і корупцію на митниці реально, але для цього, за його словами, необхідні радикальні заходи.

 «Тому Радикальна партія пропонує призначити керівником Державної митної служби України нашого представника, який буде обраний серед кращих європейських фахівців митної справи з досвідом керівної роботи, наприклад, з Австрії, Німеччини чи Грузії», – сказав він.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Крім того, Олег Ляшко додав, що Радикальна партія також ініціює запрошення групи європейських фахівців з митної справи для призначення їх на керівні посади в митницях України.

 «Ми звернемося до президента України для отримання ними громадянства або ініціюємо зміни до законодавства, щоб дозволити залучення професійних і некорумпованих іноземних фахівців для радикальної реформи українських митниць», – підкреслив він.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Олег Ляшко переконаний, що це дозволить зруйнувати контрабандні схеми, спростить митні процедури та суттєво збільшить надходження до бюджету.

Читайте також: