fbpx
Політика

Лубківський: “За допомогою терактів бойовики намагаються розхитати ситуацію”

На території Харківської області проросійські сили намагаються за допомогою терактів розхитати ситуацію. З такою заявою виступив радник голови Служби безпеки України Маркіян Лубківський.

«Вони намагаються розхитати ситуацію в Харківській області, яка знаходиться на кордоні з зоною проведення антитерористичної операції. Бойовики і терористи таким чином хочуть створити своєрідний плацдарм в Харківській області. Однак на сьогоднішній день у нас на території Харківської області працює дуже професійна команда Служби безпеки України, яка підкріплена і підтримується центральним офісом. Завдяки цьому робота наших силовиків дуже ефективна», – прокоментував ситуацію Маркіян Лубківський.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За словами українського силовика, Харківську область терористи обрали не випадково.

«Бойовики вибрали саме цей регіон, щоб спровокувати антиукраїнські настрої серед населення. Саме в Харківській області вони намагаються створити своєрідний плацдарм для подальших терористичних актів на території України. Ми так розуміємо цю ситуацію», – повідомив Лубківський.
 

Читайте також: