fbpx
Політика

Ляшко про нову ВР: Всі ми в підводному човні і потонемо

Лідер «Радикальної партії України» Олег Ляшко зізнався, що його політична сила вперше увійшла в коаліцію і підписала угоду. Політик сподівається, що це не останній підписаний коаліційний документ. Однак для цього потрібно хоча б на 10 % виконати те, що написано в «свіжій» коаліційній угоді, а не забути про неї відразу ж після підписання і почати елементарний розділ посад і сфер впливу.

Політик переконаний, що нинішній парламент абсолютно відрізняється від усіх попередніх. Головним чином тому що до Верховної Ради пройшло багато молодих талановитих хлопців, які ніколи не світилися в політиці. Вони отримали величезний вотум довіри від народу, і тепер головне його не втратити.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

«Я усвідомлюю всі ризики підписання цієї угоди, я ж не сьогоднішній і ми не в дитячому садку. Я розумію, що коаліція – це не брати і сестри, які один одного люблять і поважають. Але треба пам’ятати, що ми всі в підводному човні і ми всі потонемо… Люди дали нам величезний кредит довіри, який не має терміну погашення 5 років або 500 днів. Цей кредит короткостроковий під величезні відсотки і цей кредит потрібно платити зараз», – заявив Олег Ляшко у програмі «Шустер LIVE».

Читайте також:  На Закарпатті московські попи відкрито працюють на рф та підривають обороноздатність держави

Олег Ляшко прокоментував коаліційну угоду (відео):

Читайте також: