fbpx
Політика

Тягнибок розкритикував підписану коаліційну угоду

Голова партії «Свобода» Олег Тягнибок розкритикував підписану напередодні коаліційну угоду. На його думку, навіть при поверхневому аналізі цього документа можна стверджувати, що в ньому немає основного питання, яке потрібно вирішувати нарівні з військовим – деолігархізації влади.

«Насправді, основне питання, яке нам потрібно сьогодні вирішувати, крім, звичайно, перемоги у війні над Москвою, це питання деолігархізації. Це питання усунення олігархів від влади, які сьогодні є скрізь: в інформаційному просторі, в економіці, є, нарешті, в українському парламенті. І якщо у нас не будуть усунені олігархи від влади, які правдами і неправдами залізли в парламент, у нас ніякі реформи не підуть», – заявив Олег Тягнибок в ефірі програми «Шустер LIVE».

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Не подобається політику і передбачений коаліційною угодою початок приватизації стратегічних підприємств. Не говориться в документі і про удосконалення закону про очищення влади, скасування медичної та пенсійної реформ. Враховуючи все вищесказане, Олег Тягнибок звернувся до новообраних нрадепів з проханням діяти активніше, відкинути всі амбіції і думати про Україну та інтереси її народу. В іншому випадку країні загрожує новий Майдан.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Олег Тягнибок розкритикував коаліційну угоду (відео):

Читайте також: