fbpx
Політика

У Держдумі РФ готуються до нових американських санкцій

У російському парламенті допускають введення нового пакету санкцій Сполученими Штатами Америки. Під час сьогоднішньої прес-конференції про це заявив глава комітету Державної Думи з міжнародних справ Олексій Пушков.

«Ми допускаємо, що стосовно нашої держави буде новий раунд санкцій, так як американська гегемонія потребує подальших зусиль у процесі ізоляції Російської Федерації», – прокоментував ситуацію Олексій Пушков. При цьому представник російського парламенту додав, що «такі дії не будуть відповідати інтересам Сполучених Штатів Америки».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За словами представника російського парламенту, Вашингтон очікує підтримки від Російської Федерації в тих питаннях, де вона дійсно потрібна Сполученим Штатам Америки, а в іншому має намір «ізолювати і карати Росію».

Пушков впевнений, що з одного боку американське керівництво хоче співпрацювати з Росією з ядерних програм Ірану і КНДР, «а з іншого, вже через кілька днів, американці будуть обговорювати питання введення нових санкцій».

Читайте також: