fbpx
Політика

“Опозиційний блок” запропонував Вілкула на посаду спікера парламенту

«Опозиційний блок» збирається висунути свою кандидатуру на посаду спікера українського парламенту. З такою заявою виступив член партії Сергій Льовочкін (на фото), передає кореспондент «Укрінформу».

«Опозиційний блок» наполягатиме на трьох принципових питаннях. Перше питання: ми будемо пропонувати свого кандидата на посаду спікера. Звичайно, нам зрозуміло, що для цього у нас недостатньо голосів, але у нас є компетентна людина, яка з цією справою може впоратися. Ми вже вирішили, що цією людиною буде Олександр Вілкул – керівник Дніпропетровської обласної організації партії «Опозиційний блок », – прокоментував ситуацію Сергій Льовочкін.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Крім цього, політична сила Сергія Льовочкіна наполягатиме на ухваленні закону про опозицію.

«У будь-якому цивілізованому суспільстві має бути правила гри всередині парламенту. Права опозиції потрібно визначити законом», – сказав Льовочкін. Він також додав, що «Опозиційний блок» вимагатиме контрольної функції в Раді.

Читайте також: