fbpx
Політика

В учасників коаліційних переговорів ще є спірні питання – Віталій Ковальчук

Кандидат в народні депутати України від партії «Блок Петра Порошенка» Віталій Ковальчук повідомив про те, що в учасників коаліційних переговорів ще є суперечності з кількох питань. Так, одним з них є питання впровадження в Україні ринку землі. За словами Віталія Ковальчука, їхня партія виступає за скасування мораторію на продаж землі.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Ще одним спірним питанням є термін завершення приватизації.

 «Ми підкреслюємо, що цей процес повинен відбутися протягом найближчих трьох років, але з цього приводу у наших майбутніх колег по коаліції є певні застереження», – сказав він.

 Також Віталій Ковальчук вважає, що необхідно створити одну або декілька холдингових компаній, які б зосередили управління всією державною власністю.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Він переконаний, що сьогоднішня практика, коли кожне міністерство нібито управляє підлеглими державними підприємствами, не виправдала себе.

 За словами Віталія Ковальчука, зараз учасники переговорів намагаються остаточно визначитися з форматом взаємодії уряду і коаліції, а також вирішити питання взаємовідповідальності щодо реалізації коаліційної угоди.

Читайте також: