Нацгвардія України отримає нове озброєння, – Аваков

  Нове озброєння найближчим часом з’явиться в Національній гвардії України, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

 "Найближчим часом по укладених контрактах в Нацгвардії з’являться нові типи озброєння: новітні "важкі" снайперські комплекси калібру 12,7 мм, а також тандемні заряди для гранатометів – вкрай ефективні інструменти проти бронетехніки противника. Дуже актуально. Є й ще дещо, що обійдеться без анонсу – але буде надактуально і несподівано різко для ворога", – написав він на сторінці в Фейсбуці.

 Глава МВС також розповів про процес переходу полку МВС особливого призначення "Азов" до складу Нацгвардії: "Повним ходом йде перехід полку МВС особливого призначення "Азов" до складу Національної гвардії. Нова структура, новий посилений стандарт бойової підготовки, озброєння та комплектування. Подвійне базування полку: Маріуполь – Київська область".

Related Post

 Крім того, він повідомив про те, що нова бригада Нацгвардії харківського формування висувається в зону АТО, змінюючи там, в порядку ротації, гвардійців, які несли службу 1,5 місяця. "Амуніція і озброєння – в ​​комплекті", – додав міністр.

  Джерело: Інтерфакс – Україна

Leave a Comment