fbpx
Політика

Майдан не змінив владу в Україні, – Парасюк

Активіст Майдану, кандидат в народні депутати Володимир Парасюк вважає, що з часів Майдану українська влада абсолютно не змінилася. Вона навіть не хоче цього робити.

«З владою нічого не змінилося. Ніхто не виніс жодних уроків. Все одно чути слово «домовленості». Майдан дав такий поштовх, який називається ідеєю. Дуже легко зрозуміти, що потрібно державі – їй потрібно, щоб люди добре жили. Це прості принципи», – сказав Володимир Парасюк в ефірі програми «Шустер LIVE».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Активіст Майдану впевнений, що конфлікт на Донбасі не вдається досі врегулювати не через агресію Володимира Путіна, а через невміння офіційного Києва управляти всіма процесами в силових структурах країни.

«Зараз наша нація здає останній іспит. Був мітинг, який переріс у революцію, революція – у повстання, повстання – у війну… Я розумію, що Україна стоїть на місці в цій війні з однієї простої причини: не тому, що Путін сильний, а тому, що в Києві неправильно керують усіма процесами в Збройних силах, в МВС», додав Володимир Парасюк.

Читайте також: