fbpx
Політика

Україна повинна відповідати на інформаційні атаки з боку РФ, – Артур Герасимов

Кандидат в народні депутати України від партії «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов вважає, що контрпропаганда з боку України на інформаційні атаки Росії повинна бути предметом уваги не тільки Громадського телебачення, Верховної Ради, а й усіх державних інститутів.

 За його словами, з одного боку необхідно доносити правду і до російського населення про події в Україні, а з іншого – необхідно взаємодіяти і з тими українцями, які залишаються на окупованих територіях.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Як повідомив Артур Герасимов, він спілкується з громадянами багатьох країн, які солідарні з Україною, але при цьому відзначають, що їм не вистачає об’єктивної інформації.

 «Навіть знайомі росіяни просять українців «триматися», адже наш запас міцності навіть більший, ніж у Росії. Під тиском міжнародних санкцій суспільні настрої в Російській Федерації вже починають змінюватися. Особливо європейська частина РФ, що звикла до комфортного і благополучного життя і не буде миритися з його істотним погіршенням, буде шукати основну причину власних проблем», – підкреслив він.

Читайте також: