fbpx
Політика

Російський опозиціонер: “У Путіна немає союзників”

На саміті «Великої двадцятки», який нещодавно відбувся в Австралії, російський президент Володимир Путін усвідомив, що на сьогоднішній день у нього немає союзників у боротьбі із західними країнами. Так вважає російський політик Володимир Мілов, який прокоментував ситуацію у себе на сторінці в соціальній мережі.

Читайте: Світові лідери припинили дипломатичне спілкування з Путіним, – посол України

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Володимир Путін приступив би до побудови якоїсь антизахідної коаліції з країн «третього світу», якби у нього для цього існували хоч найменші можливості. На саміті «Великої двадцятки» Володимир Путін чітко зрозумів, що в цьому питанні у нього просто немає союзників. Він зрозумів, що в ці дурні розбирання ніхто вплутуватися не буде», – висловив свою точку зору російський опозиціонер.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Російський політик упевнений, що тільки після австралійського саміту Володимир Путін «усвідомив реальні масштаби проблеми».

«Він знаходиться в стані розгубленості. Разом з недавнім провалом в російсько-китайських відносинах це все стало для Путіна холодним душем», – підсумував Володимир Мілов.
 

Читайте також: