fbpx
Політика

Мілош Земан запросив Путіна в Прагу

Президент Чехії Мілош Земан зробив офіційне запрошення лідерам чотирьох держав – переможців у Другій світовій війні відвідати Прагу. Як повідомляють місцеві засоби масової інформації, серед запрошених високопоставлених чиновників і російський президент Володимир Путін.

За відомостями прес -служби президента Чехії, ця інформація є правдивою.

За словами Мілоша Земана, він вважає, що лідери Сполучених Штатів Америки, Російської Федерації, Франції та Великобританії можуть приїхати в Прагу в січні наступного року, до або після церемонії, яка буде присвячена 70-річчю визволення концентраційного табору Освенцим. Нагадаємо, що цю подію відзначають 27 січня.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Чеські політики оперативно відреагували на те, що президент країни запросив з офіційним візитом російського президента Володимира Путіна. На думку деяких політиків, в Прагу може приїхати тільки Путін, а інші лідери країн в такому випадку будуть змушені відмовитися від запрошення.

Читайте також: