Донецький журналіст: “Другий Мінськ нікому не потрібен”

Оскільки останні мінські переговори були безуспішними, навряд чи новий етап переговорного процесу зможе вирішити проблему. З такою заявою в інтерв’ю виданню «ГОРДОН»  виступив донецький журналіст Денис Казанський.

«Моя думка: переговори завжди краще, ніж війна. Але, якщо оцінювати ситуацію з іншого боку, то мені не зовсім зрозуміло, що ще потрібно – адже сторони провели зустріч і досягли домовленостей. Навіть начебто була узгоджена якась карта, яку нам не показують. З чуток, ця карта була, і на ній була проведена межа між тією територією, яка залишається окупованою, і Україною», – прокоментував свою точку зору Денис Казанський.

Related Post

«У чому проблема? Хто чи що заважає ці умови виконувати? Навряд чи новий Мінськ дасть на ці питання відповідь, так як кожна сторона вже висловила свої претензії на минулій зустрічі. Я не говорю про те, що переговорів не повинно бути, але мені не зовсім зрозуміло, що на цих переговорах пропонується. Який сенс буде від другого Мінська, якщо аналогічно після нього всі роз’їдуться, і ніхто не братиме домовленості до уваги?» – задався питанням журналіст.

Leave a Comment