fbpx
Політика

Штайнмаєр: “17 листопада ЄС не буде вводити нові санкції проти Росії”

Міністри закордонних справ держав – членів Європейського Союзу під час засідання не ухвалюватимуть рішення, щодо нових санкцій проти Росії. Нагадаємо, що засідання міністрів відбудеться сьогодні, 17 листопада, в Брюсселі.

З такою заявою виступив міністр закордонних справ Німеччини Франк – Вальтер Штайнмаєр, слова якого наводить кореспондент «Укрінформу».

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«На сьогоднішньому засіданні ми не будемо висувати на передній план тему нових санкцій проти Російської Федерації. Також ми не будемо приймати рішень щодо цього питання. На засіданні ми будемо говорити про загальну ситуацію», – прокоментував ситуацію Франк – Вальтер Штайнмаєр.

Кроєм цього, німецький дипломат підкреслив, що за останні півтора тижні ситуація на сході України значно загострилася.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«У зв’язку з цим нам слід бути обережними, щоб ситуація повністю не вийшла з-під контролю», – попередив своїх колег німецький міністр, додавши при цьому, що світова спільнота повинна використовувати всі можливості, щоб перешкодити подальшій ескалації конфлікту.

Читайте також: