fbpx
Політика

«Росія лопне як держава, якщо буде введено новий етап санкцій», – Кіхтенко

Росія – не та держава, яка може боротися проти всього світу, заявляє голова Донецької обласної держадміністрації Олександр Кіхтенко. Як повідомили УНІАН у прес-службі Донецької ОДА, про це губернатор сказав сьогодні в Краматорську на зустрічі зі студентами Донбаської державної машинобудівної академії, прогнозуючи, що чекає на Російську Федерацію, якщо вона продовжить воювати з Україною.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Кіхтенко зазначив, що Росія веде в Україні сьогодні сетецентричну війну, в якій серйозні ставки робляться не стільки на бойові дії, скільки на інформаційні атаки. Але, він підкреслив, що «Росія сьогодні – не та держава, яка може боротися проти всього світу, і якщо буде введений наступний етап санкцій, вона просто лопне, як держава».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Губернатор також висловив упевненість в тому, що російський народ незабаром сам зробить висновки щодо керівництва, яке веде країну в нікуди.

Джерело: УНІАН

Читайте також: