fbpx
Спорт

Пулєв впевнений, що Володимиру Кличку “просто пощастило”

Болгарський важкоатлет Кубрат Пулєв задоволений тим, як він діяв в бою з Володимиром Кличком. Нагадаємо, що на вихідних відбувся бій за чемпіонський титул IBF, в якому український боксер Володимир Кличко нокаутував Пулєва в 5-му раунді. Після бою Пулєв подякував своїм уболівальникам і заявив, що українському чемпіону просто пощастило.

«Володимир – хороший суперник, але, як мені здається, йому просто пощастило. Упевнений, що у нас буде реванш – і тоді я зможу виграти. Фортуна була на боці Володимира, йому просто пощастило, а мені з самого початку не щастило. Але Кличко дійсно дуже хороший боксер», – висловив свою точку зору болгарський важкоатлет Кубрат Пулєв.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що після важкого бою з Кличком болгарин Пулєв побував у лікарні. За словами лікарів, бій завдав помітний збиток здоров’ю болгарського спортсмена.

«Чотири рази Кубрат Пулєв опинявся на настилі рингу, включаючи нокаут. Останнім ударом Володимир Кличко завдав йому два розсічення. Тепер йому слід пройти обстеження, за підсумками якого потрібно виключити внутрішню кровотечу», – прокоментував ситуацію лікар.

Читайте також: