fbpx
Політика

Геращенко: Росія тисне на Інтерпол у справі Януковича

Радник міністра МВС Антон Геращенко впевнений, що в справі екс-президента України Віктора Януковича немає ніякого зрушення тільки тому, що Росія тисне на Інтерпол, використовуючи свої корумповані схеми. Вона не хоче видавати колишнього президента України, вигадуючи постійно якісь безглузді відмовки.

«Росія тисне на Інтерпол, точно так само, як вона тисне на ОБСЄ, використовуючи свої корумповані зв’язки в корумпованих органах країн. Здійснюючи такий тиск, ми не бачимо просування вперед… Я іншого пояснення, окрім як політична вмотивованість дій Інтерполу, більше не бачу», – заявив Антон Геращенко в ефірі програми Шустер LIVE.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За словами радника міністра МВС, злочини екс -президента України Віктора Януковича очевидні, і вони були видні всьому світу. Саме ця людина віддавала злочинні накази щодо розстрілу невинних людей на Євромайдані, саме на його руках кров невинно вбитих і саме він довів країну до стану руїн. І за це Україна повинна судити його за всією строгістю закону. А для того, щоб зрушити справу Януковича з мертвої точки, на думку Антона Геращенка, необхідно використовувати всілякі методи, аж до радикальних – пікетування центрального офісу Інтерполу в Ліоні.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Геращенко звинуватив Росію у тиску на Інтерпол (відео):

Читайте також: