fbpx
Новини світу

Гайдук: одна з військових частин морпіхів розміститься в Миколаєві

Командувач Військово – Морських Сил ЗС України віце – адмірал Сергій Гайдук під час відкриття нового військового містечка в Миколаєві заявив, що він стане місцем постійної дислокації однієї з військових частин морської піхоти ВМС ЗСУ, передає УНН з посиланням на прес -службу Міноборони.

Як зазначається, новий військове містечко розташоване в одному з мікрорайонів Миколаєва на місці колишньої школи соціальної реабілітації. "Робота над обладнанням містечка і юридичним оформленням документів тривала з квітня 2014 року. За словами віце – адмірала Сергія Гайдука, в даний час всі юридичні проблеми вирішені, входження морської піхоти на постійне місце дислокації в Миколаєві забезпечене", – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

Командувач Військово – Морських Сил ЗС України також повідомив, що військове містечко практично повністю відповідає потребам морської піхоти, в той же час існує необхідність дооснащення полігону, паркової зони, камбуза, а також ще одного гуртожитку для військових.

Голова Миколаївської ОДА Вадим Меріков запевнив, що обласна державна адміністрація докладе всіх зусиль, щоб допомогти морським піхотинцям надалі в оснащенні військового містечка. Також планується провести капітальний ремонт комплексу споруд військової частини.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Джерело: УНН

Читайте також: