«Бій з Пулєвим був дуже брудним», – Кличко

Український боксер Володимир Кличко поділився своїми враженнями після переможного бою з болгарином Кубратом Пулєвим. Слова Володимира Кличка передає агентство «Террикон».

«Кубрат Пулєв дуже добре підготувався до цього поєдинку. Було видно, що він хотів виграти цей поєдинок. Своєю поведінкою Кубрат Пулєв демонстрував, що впевнений у своїй перемозі. Потрібно було довести йому протилежне», – заявив Володимир Кличко.

Related Post

Після цього в українського боксера поцікавилися, чи було йому легко в бою з Пулєвим. Як зізнався Кличко, на рингу з болгарином йому було не зовсім просто. Приміром, коли Кубрат Пулєв в першому раунді припустився помилки, то Володимир Кличко був здивований, коли болгарин встав і продовжив бій.

«Я був впевнений, що після пропущеного удару Пулєв не продовжить бій. Сам бій був дуже брудний. Були клінчі, які виглядали не надто добре. Були клінчі, в яких Кубрат Пулєв тримався за мене, як за дерево, і боявся його відпустити. Однак я не скаржуся. Думаю, Кубрат Пулєв придбав багато досвіду. Я бажаю йому здоров’я», – додав український боксер.

Leave a Comment