fbpx
Політика

Юрій Луценко спостерігає взаємозв’язок між парафуванням коаліційної угоди і можливим наступом окупантів

Лідер партії «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко повідомив про те, що на сьогоднішній день є дві новини: хороша і погана.

 Гарна, за його словами, полягає в тому, що коаліційна угода має всі шанси бути парафованою п’ятьма парламентськими демократичними силами вже сьогодні, 14 листопада.

 «Особлива подяка – представникам «Самопомочі», які взяли на себе роль модератора і гасили пристрасті політичних ветеранів. Якщо сьогодні все буде так само конструктивно – документ буде оприлюднений для громадського обговорення», – сказав Юрій Луценко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Погана ж новина, як повідомив Юрій Луценко, полягає в тому, що згідно з даними розвідки, окупаційні війська можуть вже в ці вихідні почати спробу розширити територію «ЛНР» і «ДНР». За його словами, це може стати серйозним випробуванням і для військовослужбовців, і для всіх державних механізмів, і для кожного громадянина.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Юрій Луценко переконаний, що ці два процеси взаємопов’язані. Як він зазначив, мета Путіна – не захопити частину української території, а не дати всій Україні стати європейською державою.

 «Війна для Кремля – спосіб зірвати наші єврореформи, і не допустити прикладу кращого життя біля своїх кордонів», – констатував він.

Читайте також: